Doplnky

Pánske hodinky odrážajú osobnosť: Tieto detaily by ste nemali podceňovať!

Hodinky prezrádzajú charakter a reprezentujú osobnosť. neoddeliteľnou súčasťou osobného štýlu muža a jeho spoločenskej prestíže. Kúpu kvalitných pánskych hodiniek by ste nemali podceňovať a do úvahy by ste mali brať najmä nasledujúce dôležité fakty.

festina hodinky pánske

Pri výbere pánskych hodiniek je dôležitým kritériom ich účela s ním súvisí aj samotný vzhľad hodiniek. Pánske náramkové hodinky Festina môžeme vyberať z unikátnych klasických, luxusných alebo športových modelov. Za zmienku stoja najmä kolekcie Chrono Bike, The Originals, Chronograf a iné.

Najlepšie je však hodinky striedať podľa aktivít. Iný typ hodiniek je vhodný do práce, iný pre voľnočasové aktivity a šport. Pred samotnou kúpou sa informujte aj na vodoodolnosť. Ak kupujete hodinky prostredníctvom e-shopu, pomôže vám označenie vodoodolnosti alebo vodotesnosti.

Water resistant označuje vodoodolnosť. Takéto hodinky neprepúšťajú vlhkosť alebo dážď, nie však vhodné na kúpalisko alebo k moru, totiž len vlhkotesné. Údaj water proof označuje vodotesnosť, hodinky, ktoré ním označené, pokojne môžu byť využívané aj vo vode.

Vodotesné hodinky obsahujú ďalšie dôležité označeniainformácie o tlaku uvedenom v atmosférach (ATM) alebo hĺbke uvedenej v metroch. Táto informácia udáva, do akej hĺbky sa môžete s hodinkami kúpať alebo potápať.

Sklíčko a remienok určujú životnosť hodiniek

To, z akého materiálu je vyrobené hodinkové krycie sklíčko, je veľmi dôležitým kritériom pre odolnosť voči poškriabaniu. Najkvalitnejšie pánske hodinky Festina vybavené syntetickým zafírovým sklom. Najčastejšie sa tiež okrem zafírového typu používa aj plastové a minerálne sklíčko.

A čo remienok? Obľúbená je hovädzia, bravčová alebo teľacia koža, no často býva využívaná aj ušľachtilá oceľ, najmä ak sa zameriate na kolekciu pánskych hodiniekMultifunkčné/analog“. Kaučuk je vhodný najmä pre športové pánske hodinky.

Pred nákupom si nezabudnite preveriť alergie na materiály, aby ste sa vyhli nepríjemným reakciám pokožky. Všetky hodinky Festina však vyrobenéantialergických materiálov, najmäušľachtilej ocele.

Ak stavíte na pánske hodinky značky Festina, môžete očakávať presnosť, neporuchovosť, osvedčené a kvalitné materiály, ktoré urobili z vychýrenej značky legendu. Pánske hodinky Festina šperkom, ktorý dokonale podčiarkne váš štýl a dodá vám potrebnú gráciu a eleganciu.


x