pánske doplnky
Doplnky

Páni, urobte si aj vy poriadok s vašimi doplnkami!

Tradičný mýtus o tom, že len dámy si potrpia na módne doplnky a ich skladovanie, je už v súčasnosti dávno prekonaný. Elegantné a štýlové hodinky sú ozdobou nejedného pána a je preto úplne bežné, že moderní muži vlastnia viac ako jeden kus. Ponuka doplnkového sortimentu je v súčasnosti skutočne bohatá a páni si tak môžu kúpiť hodinky na každú príležitosť.

 

Systematickí aj pri doplnkoch

Ako sme už vyššie naznačili, nie je žiadnym väčším prekvapením, keď majú páni doma hneď niekoľko druhov hodiniek, ktoré sa hodia na rôzne príležitosti. Mnohí z nás dávajú prednosť poriadku a systému vo všetkých oblastiach života, doplnky nevynímajúc. Ak aj vy patríte medzi takýchto systematický zmýšľajúcich a konajúcich ľudí, máme pre vás elegantné riešenie v podobe praktických a štýlových boxov na odkladanie pánskych hodiniek.

 

So štýlom aj doma

Praktické a štýlové krabičky poskytnú pánskym hodinkám pohodlné a bezpečné miesto na relax. V našej ponuke nájdete boxy rôznych veľkostí pre menej náročných aj náročnejších zákazníkov. Krabičky sú v rôznych farebných prevedeniach a vyberať si môžete aj medzi niekoľkými druhmi materiálov. V ponuke nájdete koženú eleganciu aj elegantné dubové drevo pre náročnejších. Boxy sú vybavené 2 až 20 priehradkami a svojím dizajnom dokonale doplnia váš príbytok.

krabičky doplnky

Vyriešte problém s darom pre muža

Nejedna dáma sa trápi s tým, aký dar zvoliť pre svoju drsnejšiu polovičku. Praktický a štýlový box na hodinky v elegantnom prevedení tak môže byť vhodným riešením tohto problému. Mnohé ženy milujú luxusné šperkovnice. Je to veľmi príjemný pocit, keď otvoríte elegantný box so šperkami a v ňom nájdete neporušený a systematicky poukladaný obsah. Rovnaké pocity zažívajú pritom aj mnohí muži a to aj vtedy, keď sa k týmto emóciám oficiálne nepriznávajú.

 

Trendhim pozná vaše potreby

Spoločnosť Trendhim veľmi dobre pozná potreby i skryté túžby svojich zákazníkov. Milovníci hodiniek si tak môžu vybrať z rôznorodej ponuky praktických a štýlových krabičiek na pánske hodinky, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Elegantné boxy v sebe kumulujú hneď niekoľko funkcií. Poskytujú pánskym hodinkám ochranu pre poškodením, pri viac priehradkových krabičkách máte zároveň prehľad o všetkých druhoch hodiniek, ktoré vlastníte a slúžia aj ako štýlové doplnky do vašej domácnosti.


x