svadobný oblek na mieru
Obleky

Prečo si nechať ušiť svadobný oblek na mieru?

Váš spoločný deň D sa pomaly blíži. Nevesta má svoj výber šiat dávno za sebou avšak ani ona nie je jedinou osobou, ktorá vo svoj svadobný deň túži vyzerať absolútne úžasne. Čo tak skúsiť svadobný oblek na mieru? 

Kým ženské prípravy trvajú niekoľkonásobne dlhšie, páni si zvyčajne svoj vzácny čas ušetria čo najrýchlejšou kúpou. Avšak možno práve takáto unáhlená kúpa prinúti váš outfit skĺznuť na nechcenú úroveň. Príkladom je nakupovanie oblečenia v bežných predajňach.

Konečne ste dokázali k svojmu obleku zladiť aj košeľu.  Ale problém nastáva pri voľbe samotnej veľkosti. Zdalo sa vám že ste si vybrali naozaj správne ale skúška v domácom prostredí dopadla absolútne katastrofálne.

Ramená odrazu nosia nevzhľadnú handru a rukávy sú predsa len o čosi dlhšie? Zaslúžite si aby ste očarili nielen prítomných hostí ale aj seba samého. V takejto forme elegancie vás hrdo ponesie oblek ktorý je šitý priamo na mieru.

Nie vždy platí, že po takýchto oblekoch siahajú len ľudia nekonfekčnej veľkosti. Oveľa častejšími nadšencami sú úspešní obchodníci, manažéri a podnikatelia, ktorí si svoj pozitívny imidž budujú aj na základe kvalitného oblečenia.

oblek pre ženícha na mieru

Zažite pocit výnimočnosti vo svadobnom obleku šitom na mieru

Popierate akúkoľvek existenciu jeho skrytých výhod? Tajomstvom obľúbenosti svadobných oblekov na mieru spočíva v pocite jedinečnosti. Takom že žiaden iný vám tak dokonale nesadne.

Dovoľte svojej osobnosti naplno vyniknúť a ona vás za to odmení úspechmi aj zdravými vzťahmi. Avšak cesta za tým najúchvatnejším svadobným oblekom sa začína už pri výbere módneho salónu alebo krajčíra. Toho správneho spoznáte, ak si preklepnete referencie od jednotlivých zákazníkov.

„Výnimočný oblek pre Váš výnimočný deň. Poukážte na dôležitosť svadobného dňa a oblečte si oblek, ktorý je tejto príležitosti skutočne hoden.“

suits by ĎURKA

ušiť oblek na svadbu

Pri výbere obleku si určite nechajte poradiť

Väčšina módnych salónov je zásobovaná obrovským množstvom oblekov pre rôzne príležitosti. Preto je prezeranie každého jedného kúsku nielenže namáhavé ale aj časovo náročné. Pri výbere netreba podceňovať ani voľbu vhodných farebných kombinácií a materiálov.

Nezabúdajme ani na manžetové gombíky, výber kravaty alebo motýlika či náramkových hodiniek. Nie len výber samotného obleku ale tiež doplnky sú nesmierne dôležité. S výberom vám určite pomôže skúsený personál.

Krajčírsky meter sa okolo vás pravdepodobne niekoľko krát obtočí. Ale po tomto meraní, výberu materiálu a odbornom poradenstve zo strany profesionálne vyškoleného personálu môžete byť presvedčený o tom, že váš svadobný oblek na mieru sadne dokonalo a rovnako dokonalo a príjemne sa v ňom budete cítiť počas celej dňa.

Avšak ešte sme nezodpovedali tú najzákladnejšiu otázku, ktorá trápi mnohých z nás pri rozhodovaní sa, či navštíviť salón alebo nie.

oblek pre mladomanžela

Môžem si svadobný oblek na mieru vôbec dovoliť?

Zatiaľ čo pri kúpe ,,regálového“ obleku je daná presná cena, svadobný oblek na mieru je predsa len o poradenstve, meraní, skúšaní. Zákazník nekupuje len samotný oblek, ktorý ma dokonalo padnúť a skvelo vyzerať.

Zákazník kupuje službu, ktorú by ste mali zažiť aj vy. Cena za oblek sa líši v závislosti od použitých materiálov a doby vyhotovenia obleku. Na svoje si určite príde aj náročný ženích. Pri výbere z exkluzívneho hodvábu či kvalitného materiálu z kašmíru dokážu v salóne vykúzliť jedinečný oblek, ktorý zaručene upúta pozornosť.

Napríklad v salóne suits by ĎURKA, ktorý sa špecializuje na pánske obleky šité na mieru začína svadobný oblek už na sume 349 eur.

Ak vám na svadobnom dni skutočne záleží a chcete sa cítiť výnimočne, určite začnite uvažovať o svadobnom obleku na mieru. Predsa len výnimočný deň si zaslúži výnimočný oblek!


x