elegantne a štýlovo
Obleky

Ako vyzerať elegantne a štýlovo aj bez sledovania módnych trendov

Súčasné módne trendy čoraz viac zasahujú aj do sveta mužov a pojmy ako trendy oblečenie, štýl, elegancia či starostlivosť o seba, sa už netýkajú len výhradne ženského pohlavia.

Hoci to páni veľmi najavo nedávajú, aj oni chcú vyzerať štýlovo a páčiť sa druhému pohlaviu. Predsudky opadávajú a v súčasnosti je už normálne, keď má muž svoj štýl, vie čo sa mu páči a stará sa o seba.

Upravený a dobre oblečený muž jednoducho pôsobí príťažlivejšie a dôveryhodnejšie. Aj preto má často väčší úspech u žien a v práci, než ten, čo si na vzhľade nepotrpí.

Ide to aj bez neustáleho sledovania módy

Keďže sa módne trendy menia závratnou rýchlosťou, bežný človek nemá možnosť držať krok, alebo neustále nakupovať nové veci. Dobrou správou však je, že niektoré oblečenia sú trendy stále a z módy len tak nevyjdú.

Muži majú všeobecne radšej športové či pohodlné oblečenie a elegantné outfity, ako pánske obleky veľmi nevyhľadávajú. Elegancia však dodá istý šmrnc a vyzdvihne osobnosť.

Výhodou je aj to, že pánom stačí pár univerzálnych elegantných kúskov, ktoré vyzerajú dobre a sú vhodné takmer na každú príležitosť. Neexistuje muž, ktorý by v obleku nevyzeral dobre a už dávno neplatí, že oblek sa hodí len na slávnostnú príležitosť. Zažiarite v ňom v práci, alebo na rande či večierku.

pánske sako

Elegantne a pohodlne zároveň

Ak je pre vás oblek až príliš elegantný, ideálnou voľbou sú pánske saká, ktoré skombinujú športový vzhľad a eleganciu, čím splnia hneď niekoľko kritérií. Je to pohodlné, pôsobí to sviežo a štýlovo a napriek tomu zanecháva istú elegantnosť.

Je jasné, že oblečenie vám musí dobre sadnúť, aby ste sa v ňom cítili pohodlne. Ak si niečo oblečiete nasilu, len preto, že to dobre vyzerá no cítite sa zle, budete po celý čas nervózny a nesvoj. V pánskom saku môžete hrdo vyraziť do mesta alebo na spoločenskú udalosť, pretože býva veľmi pohodlné a svojou eleganciou vyzdvihne celkový vzhľad.

Každému sa páči niečo iné a hlavne každému sadne niečo iné, no všeobecné pravidlo je, že by oblečenie nemalo byť príliš tesné či voľné, ale tak akurát.

pánske sako

Definujte svoj štýl

Pri kúpe nakupovaní ani netreba nikam chodiť, vkusné oblečenie sa dá objednať cez internet, kde je veľký výber rôznych strihov, spracovaní, prevedení či farieb atď., čo je zárukou, že to svoje nájde každý.

Používaním viac druhov oblečenia a zaradením štýlových elegantných kúskov, budete viac sympatický aj pre okolie a zvýšite tak svoj šarm.

Či sa nám to páči alebo nie, vzhľad je v dnešnej spoločnosti jednou z kľúčových atribútov, najme pri prvých stretnutiach. Nie nadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka, pretože prvú vec, ktorú si na vás ľudia všimnú je to, ako vyzeráte.

Spravte z toho vašu výhodu a nebojte sa svoj šatník oživiť, kde by nemali chýbať ani kvalitné pánske košele.

Ak definujete svoj pohľad na seba a zoberiete svoj imidž a štýl obliekania do vlastných rúk, zmenia sa aj pohľady na vás. Bola by škoda nevyužiť všetky tie možnosti, ktoré návrhári a dizajnéri ponúkajú.

pánska košeľa


x